PANDORO SŁONY KARMEL 1000G
Producent Loison
Ręcznie robione Pandoro z karmelem solonym to oryginalny i ekskluzywne Bożonarodzeniowe rzemieślnicze ciasto, które zaskakuje idealnym połączeniem słodkiego i słonego smaku. Połączenie miękkiego ciasta, bogatego w masło i naturalną wanilię Mananara z Madagaskaru* (*Presidium Slow Food), z obfitą warstwą kremu z solonego karmelu to czysta przyjemność dla najbardziej wymagających i wyrafinowanych smakoszy.
Proces wyrastania odbywa się w sposób naturalny – od zaczynu na bazie zakwasu wymaga 72 godzin cierpliwej, rzemieślniczej pracy. Rezultatem jest ciasto lekkostrawne, puszyste, o autentycznym, niepowtarzalnym smaku i aromacie.
Podstawowe składniki są zawsze świeże: jajka z chowu ściółkowego we Włoszech, mleko, śmietana i masło górskie. Pandoro z karmelem solonym można udekorować przed podaniem lekkim oprószeniem cukru pudru, który jest dołączony do opakowania.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.